Städfirma Göteborg

Få skräddarsydda offerter från de bästa städfirmorna i Göteborg.

Städtjänst Göteborg

Hitta den städfirma i Göteborg som bäst matchar dina behov och önskemål. Du kan – helt utan kostnad – ta del av skräddarsydda offerter från städfirmor i Göteborg.

  • Välj den städtjänst du önskar och fyll i dina kontaktuppgifter
  • Vi skickar vidare din förfrågan till städfirmor i ditt område
  • Du får tillbaka skräddarsydda offerter

Alla städtjänster i Göteborg

  • Jämför olika städfirmors erbjudanden i Göteborg
  • Att jämföra alternativen ger dig en bra helhetsbild över marknadens bästa städfirmor
  • Välj ut den offert som bäst överensstämmer med dina önskemål och behov

Storstädning

Boka en storstädning i Göteborg och få ett extra rent hem. Vid en storstädning rengörs samtliga rum från golv till tak eller utifrån dina önskemål. Ofta läggs extra fokus på kök och badrum eftersom att dessa rum kan behöva rengöras lite extra. Det brukar också vara möjligt att köpa tilläggstjänster i samband med storstädningen om du vill passa på att få det extra fräscht i hemmet. Priset för tjänsten varierar då bostäder har olika förutsättningar och lika så beroende på vad du har för önskemål.

Fönsterputs

Om du vill få bort fläckar från dina fönster och inte har tid eller kunskap om hur du går tillväga för att putsa dina fönster kan det vara en bra idé att ta hjälp av någon. Det finns gott om städfirmor som erbjuder fönsterputs i Göteborg. När du bestämmer dig för att kontakta en städfirma brukar du behöva ange hur många fönster du vill ha putsade och vad det är för typ av fönster. Det är också bra att förbereda runt omkring fönsterna innan fönsterputsaren kommer.

Hemstädning

Spara tid i vardagen genom att boka hemstädning i Göteborg. Främst förekommande när det kommer till hemstädning är att kunder anlitar en städfirma för veckostädning. Det innebär att du bokar in en återkommande dag och tid varje vecka. Om du inte har möjlighet eller inte vill ha hemstäd en specifik vecka går det bra att avboka tillfälligt. Innan städfirman anländer till dig är det bra att du kontrollerar att din dammsugare fungerar och att du har övrig städutrustning som behövs. Meddela annars städfirman som då kan köpa in den utrustning som saknas för en tilläggskostnad.

Flyttstädning

Ska du flytta inom kort? Boka ett flyttstäd i Göteborg och var trygg i att resultatet blir bra. Det är ofta mycket att tänka på vid en flytt. Då kan det vara en lättnad att anlita någon annan att utföra flyttstädningen. När du ska välja en flyttfirma finns det en del saker att ha i åtanke. Kolla upp vad företaget har fått för omdömen och recensioner och stirra dig inte blind på vilken städfirma som erbjuder det billigaste priset. Kontrollera också så att allt du förväntar dig ska ingå i tjänsten faktiskt ingår.  

Att välja den bästa städfirman

När du ska boka en städning hemma och ska hitta den bästa städfirman i Göteborg kan det vara bra att tänka på följande innan du tar ett beslut:

  • Är priset fast eller betalar du per timme?
  • Har städfirman själv med sig städmaterial eller ska du stå för det?
  • Är det en registrerad städfirma så att du kan få en faktura och därmed rutavdrag?

Städfirma Göteborg – Omdöme

Det är alltid bra att kolla på tidigare omdömen som en städfirma fått, så du vet om andra har varit nöjda med firmans service. Jämför omdömen på flera olika städfirmor för att hitta den städfirma som passar dig bäst. Priset är inte det enda du ska kolla på. Kolla även på hur nyckellämningen ser ut, om städfirman har någon försäkring som täcker eventuella olyckor och om det tillkommer några “dolda avgifter” som ingår hos andra städfirmor.

Skapa Offertförfrågan