Hemstädning Göteborg

Få offerter från de ledande städfirmorna när det kommer till hemstädning i Göteborg. Jämför städfirmor och hitta den bästa hemstädningen för din bostad. Få skräddarsydda offerter redan idag!

Hemstäd Göteborg

Vill du ha offerter från marknadens ledande städföretag när det kommer till prisvärd hemstäd i Göteborg? Då har du kommit rätt. Följ bara dessa enkla steg:

  • Välj tjänsten Hemstädning och skriv in dina kontaktupplysningar
  • Vi skickar vidare din förfrågan till de bästa städfirmorna i ditt område
  • Du får inom kort personligt anpassade offerter

Hemstädning Göteborg pris

Hemstädning i Göteborg kan variera i pris. Priset för tjänsten beror på olika saker och är unikt för varje bostad. Vanligtvis ligger timpriset för hemstädning i Göteborg på runt 140–240 SEK efter rutavdrag. I vissa fall kostar städmaterial extra, medan andra städföretag har en “framkörningsavgift”.

Att välja den bästa hemstädningen

Att hitta den bästa hemstädningen i Göteborg är inte så svårt som det kanske låter. Det handlar om att använda sunt förnuft och jämföra olika erbjudanden. Tänk på följande saker innan du bokar:

  • Har städfirman någon försäkring som täcker olyckor?
  • Har städfirman fått bra omdömen?
  • Är det tydligt vad som ingår i priset?
  • Hur fungerar nyckelöverlämningen?

Billigt hemstäd i Göteborg

Spara tid och energi

Genom att anlita en städfirma till att fixa hemstädningen får du tid och energi över till det som är viktigt för dig, samtidigt som du får ett rent och fräscht hem.

RUT-avdrag

Om du anlitar en registrerad städfirma i Göteborg som kan skicka en faktura till dig kan du få rutavdrag. Då betalar du endast 50% av arbetskostnaden.

Omdömen

När du har mottagit offerter på hemstädning i Göteborg kan det vara svårt att veta vilket företag du vill gå vidare med. Det är lätt hänt att stirra sig blind på det företag som erbjuder billig fönsterputs men ett bra tips är att kolla på omdömen innan du bestämmer dig. Det kan du använda som en vägledning när du ska välja fönsterputsföretag tack vare att tidigare kunder har lämnat betyg och kanske även skrivit en kommentar om vad de tyckte om utförandet av tjänsten.

Ha i åtanke att du inte kan lita på innehållet i omdömena helt och hållet eftersom att det kan finnas personer som medvetet lämnar omdömen obefogat.

Skapa Offertförfrågan