Storstädning Göteborg

Hos oss kan du snabbt och enkelt få en skräddarsydd offert på storstädning i Göteborg. Boka in en prisvärd och effektiv storstädning redan idag!

Storstädning i Göteborg – få skräddarsydda offerter

Hos oss hittar du garanterat en städfirma att anlita för storstädning i Göteborg. Följ nedanstående steg för att få personliga prisförslag i retur:

  • Välj den tjänst du önskar och fyll i dina kontaktuppgifter
  • Vi skickar vidare din förfrågan till de bästa städfirmorna i ditt område
  • Du får inom kort personliga prisförslag

Därför ska du anlita storstäd i Göteborg

Vem vill inte gärna ha ett rent och fräscht hem? Genom att anlita en städfirma för storstädning i Göteborg får du mer tid och energi över till de roliga sakerna i livet. Städfirmorna du kommer få offerter av är de bästa i hela Göteborg. Genom att jämföra olika offerter kan du välja ut den städfirma som passar dig, och din bostad, bäst.  

  • Du får mer tid & energi över
  • Du får ett skinande rent hem

Storstädning Göteborg pris

Det kan variera mycket vad storstädning i Göteborg kostar. Några städfirmor erbjuder fast pris, några har kvadratmeterpris medan andra tar betalt per timme. Ett vanligt prisspann är 140–240 kr/h efter RUT-avdrag.

Priset kan bero på:

  • Vilka städmoment som ingår i tjänsten
  • Om utrustning och städmaterial ingår i priset
  • Om det tillkommer framkörningsavgift
  • Om du har några specifika önskemål

Storstädning – vad ingår?

Städfirmor utgår från checklistor när de städar ditt hem. Om du har specifika önskemål brukar många städfirmor vara flexibla för att göra dig så nöjd som möjligt. Vad som ingår skiljer sig åt mellan företagen men de vanligaste delarna som ingår kan du läsa i vår generella checklista för storstädning.

Städgaranti storstädning

Städfirmor är i regel väldigt noggranna med att se till att hålla god kvalitet och nöjda kunder. När du bokar storstädning i Göteborg kan det vara bra att du ser över så att städfirman erbjuder städgaranti. Garantin innebär att du har rätt att få ett kompletterande städ om du inte är nöjd.

Det varierar mellan företagen hur lång tid efter att städet utförts som du har rätt att ta kontakt och begära ett kompletterande städ. Kolla därför alltid vad som gäller i ditt fall när du anlitar en städfirma.

Inför att städfirman kommer

För din skull rekommenderar vi att du ser till att det är undanplockat i hemmet innan din bokade storstädning. Vanligtvis ingår inte undanplockning i städfirmors checklistor vilket betyder att du riskerar att få ett dyrare pris i och med att tid behöver gå åt till att plocka undan för personalen som städar.

Få därför bästa resultat och inget överraskande pris genom att underlätta så gott du kan för städfirman.

Billig storstädning i Göteborg

RUT-avdrag

När du väljer storstädning från ett registrerat städföretag har du möjlighet för att få RUT-avdrag på 50% av arbetskostnaden.

Kriterier

Städföretaget måste vara registreradtom om du ska få RUT-avdrag. Det är bra alltid att dubbelkolla detta.

Skapa Offertförfrågan