Fönsterputs Göteborg

Bor du i Göteborg och är i behov av fönsterputs? Då har du kommit rätt. Få skräddarsydda offerter från städfirmor som är experter på fönsterputs i Göteborg.

Fönsterputsare Göteborg

Det finns en mängd olika fönsterputsare i Göteborg. Konkurrensen är stor vilket gör att du kan komma undan med ett väldigt bra pris. Så här går du tillväga för att få skräddarsydda offerter:

 • Välj den tjänst du vill anlita och fyll i dina kontaktuppgifter
 • Vi skickar vidare din förfrågan till de bästa städfirmorna i ditt område
 • Du får tillbaka skräddarsydda offerter

Fönsterputs Göteborg Pris

Priset för fönsterputs i Göteborg kan variera. Priset beror på omfattningen av jobbet och är i de flesta fall individuellt från bostad till bostad. En bra tumregel är att ju enklare det är för fönsterputsaren och ju färre fönster som finns i bostaden, desto billigare slutpris. Det genomsnittliga priset för fönsterputs i Göteborg är:

 • Lägenhet, från 300 SEK efter rutavdrag
 • Hus/radhus, från 400 SEK efter rutavdrag
 • Villa med fler våningar, från 500 SEK efter rutavdrag

Billigt & effektivt

När du ska välja vem som ska göra din fönsterputs i Göteborg finns det många billiga alternativ. Det är dock viktigt att inte enbart kolla på priset. Frågor som är bra att fundera över är:

 • Har företaget fått bra recensioner?
 • Finns det dolda extrakostnader?
 • Får du en bra helhetskänsla av företaget?
 • Vilka tjänster ingår i offerten?
 • Täcker deras försäkring en eventuell olycka?

Bra fönstertvätt Göteborg

Läs omdömen online

Det finns många som utför bra fönstertvätt i Göteborg och de allra flesta har ett gott rykte. Dock kan det vara bra att läsa omdömen online för att få en bild av företaget om du inte har bekantat dig med företaget sedan tidigare.

Hör med bekanta

Hör runt med bekanta eller kollegor på jobbet om de har tips på bra fönsterputsare i Göteborg – det kan kännas tryggt att veta att en närstående anlitat städfirman och är nöjd med deras arbete.

Fönsterputs miljövänligt

I takt med att samhället riktat mer fokus på miljön har städfirmor börjat använda mer miljövänliga medel. Det gäller bland annat vid fönsterputsning och för att göra fönsterputs miljövänligt kan ättika blandas med vatten och några droppar handdiskmedel. Många städfirmor som värnar om miljön är glada över att sprida att de tänker på klimatet i deras arbete. Du kan med fördel kolla på städfirmors hemsidor och läsa om hur de jobbar för att minska missgynnande effekt på miljön.  

Omdömen

När du har mottagit offerter på fönstertvätt i Göteborg kan det vara svårt att veta vilket företag du vill gå vidare med. Det är lätt hänt att stirra sig blind på det företag som erbjuder billig fönsterputs men ett bra tips är att kolla på omdömen innan du bestämmer dig. Det kan du använda som en vägledning när du ska välja fönsterputsföretag tack vare att tidigare kunder har lämnat betyg och kanske även skrivit en kommentar om vad de tyckte om utförandet av tjänsten. Ha i åtanke att du inte kan lita på innehållet i omdömena helt och hållet eftersom att det kan finnas personer som medvetet lämnar omdömen obefogat.

Student

Är du student och behöver köpa en tjänst för fönsterputs i Göteborg? I så fall, se över om företagen som du fått offert ifrån erbjuder studentrabatt. Det finns företag i många branscher som erbjuder rabatter för studenter vilket innebär att priset för tjänsten kan bli billigare om du är student. Hur mycket billigare det blir är upp till företaget som erbjuder rabatten. Ett billigare pris kan många gånger vara fördelaktigt, men glöm inte bort att kolla på recensioner och omdömen om företaget.

Skapa Offertförfrågan