Flyttstäd Göteborg

Bor du i Göteborg och står inför en flytt? Då har du säkert tillräckligt att göra med att packa ner, flytta alla saker och komma till rätta i ditt nya hem. Hos oss får du skräddarsydda offerter för flyttstädning i Göteborg.

Flyttstädning Göteborg

Vill du ha anpassade offerter för flyttstäd i Göteborg? Då är det bara att följa dessa enkla steg:

 • Välj den tjänst du är intresserad av och fyll i dina kontaktuppgifter
 • Vi skickar vidare din förfrågan till de bästa städfirmorna i Göteborg
 • Du får inom kort tillbaka personligt anpassade offerter

Flyttstädning Göteborg pris

Priset på flyttstäd i Göteborg kan variera från bostad till bostad. Priset kan skilja sig beroende på om det funnits husdjur i hemmet eller inte, hur stor bostaden är, hur många badrum som finns, om städmaterial finns tillgängligt i bostaden med mera. Vanligtvis är det genomsnittliga priset runt 40 SEK till 80 SEK per m2 efter rutavdrag, eller 140 SEK till 240 kr/h efter rutavdrag. År 2022 är prisspannet för flyttstädning i Göteborg efter rutavdrag enligt detta:

 • Ca 1 200 SEK/enrumslägenhet
 • Ca 1 500 SEK/tvårumslägenhet
 • Ca 2 200 SEK/trerumslägenhet

Välj det bästa flyttstädet

När du kollar på städfirmor och ska hitta bästa flyttstäd i Göteborg kan det vara bra att tänka på följande innan du tar ett beslut:

 • Är priset fast eller betalar du per timme?
 • Har städfirman själv med sig städmaterial eller ska du stå för det?
 • Är alla möbler borta från bostaden? Ibland kan det kosta extra om städfirman ska flytta på möblerna
 • Kan ni avtala en flexibel överlämning av nycklar för både dig och städfirman?
 • Är det en registrerad städfirma så att du kan få en faktura och därmed rutavdrag?

Billigt pris

Få offerter på billig flyttstädning i Göteborg, så du säkerställer ett rent hem innan överlämning. Det finns ett stort utbud av städfirmor som erbjuder flyttstäd i Göteborg och alla erbjuder lite olika tjänster. Det är viktigt att komma ihåg att priset inte är det enda som är värt att kolla närmare på. Dubbelkolla alltid vad som ingår i priset och se om du kan hitta recensioner på nätet om städfirman. Fråga även vänner och familj om de har använt en städfirma den senaste tiden och om de var nöjda.

Student

Är du student och behöver köpa en tjänst för flyttstäd i Göteborg? I så fall, se över om företagen som du fått offert ifrån erbjuder studentrabatt. Det finns företag i många branscher som erbjuder rabatter för studenter vilket innebär att priset för tjänsten kan bli billigare om du är student. Hur mycket billigare det blir är upp till företaget som erbjuder rabatten. Ett billigare pris kan många gånger vara fördelaktigt, men glöm inte bort att kolla på recensioner och omdömen om företaget.

 • Glöm inte att kolla med företaget om de erbjuder studentrabatt
 • Jämför omdömen innan du väljer flyttstäd
 • Lämna själv ett omdöme för att hjälpa andra!

Omdöme

När du har mottagit offerter på flyttstäd i Göteborg kan det vara svårt att veta vilket företag du vill gå vidare med. Det är lätt hänt att stirra sig blind på det företag som erbjuder billig flyttstäd men ett bra tips är att kolla på omdömen innan du bestämmer dig. Det kan du använda som en vägledning när du ska välja städfirma tack vare att tidigare kunder har lämnat betyg och kanske även skrivit en kommentar om vad de tyckte om utförandet av tjänsten. Ha i åtanke att du inte kan lita på innehållet i omdömena helt och hållet eftersom att det kan finnas personer som medvetet lämnar omdömen obefogat.

Skapa Offertförfrågan