Städfirma Malmö

Få skräddarsydda offerter från de bästa städfirmorna i Malmö.

Städfirmor Malmö

Här kan du hitta en pålitlig städfirma i Malmö när du vill ha hjälp att städa hemma. Du kan jämföra tjänster, priser och omdömen från olika städfirmor i Malmö och få personliga erbjudanden på städhjälp i Malmö.

  • Välj önskad städtjänst och fyll i dina kontaktuppgifter
  • Vi skickar vidare din förfrågan till de bästa städföretagen i ditt område
  • Inom kort får du offerter från olika städfirmor som är redo att ta sig an uppdraget

Storstädning

Boka en storstädning i Malmö och få ett extra rent hem. Vid en storstädning rengörs samtliga rum från golv till tak eller utifrån dina önskemål. Ofta läggs extra fokus på kök och badrum eftersom att dessa rum kan behöva rengöras lite extra. Det brukar också vara möjligt att köpa tilläggstjänster i samband med storstädningen om du vill passa på att få det extra fräscht i hemmet. Priset för tjänsten varierar då bostäder har olika förutsättningar och lika så beroende på vad du har för önskemål.

Fönsterputs

Om du vill få bort fläckar från dina fönster och inte har tid eller kunskap om hur du går tillväga för att putsa dina fönster kan det vara en bra idé att ta hjälp av någon. Det finns gott om städfirmor som erbjuder fönsterputs i Malmö. När du bestämmer dig för att kontakta en städfirma brukar du behöva ange hur många fönster du vill ha putsade och vad det är för typ av fönster. Det är också bra att förbereda runt omkring fönsterna innan fönsterputsaren kommer.

Hemstädning

Spara tid i vardagen genom att boka hemstädning i Malmö. Främst förekommande när det kommer till hemstädning är att kunder anlitar en städfirma för veckostädning. Det innebär att du bokar in en återkommande dag och tid varje vecka. Om du inte har möjlighet eller inte vill ha hemstäd en specifik vecka går det bra att avboka tillfälligt. Innan städfirman anländer till dig är det bra att du kontrollerar att din dammsugare fungerar och att du har övrig städutrustning som behövs. Meddela annars städfirman som då kan köpa in den utrustning som saknas för en tilläggskostnad.

Flyttstädning

Ska du flytta inom kort? Boka en flyttstädning i Malmö och var trygg i att resultatet blir bra. Det är ofta mycket att tänka på vid en flytt. Då kan det vara en lättnad att anlita någon annan att utföra flyttstädningen. När du ska välja en flyttfirma finns det en del saker att ha i åtanke. Kolla upp vad företaget har fått för omdömen och recensioner och stirra dig inte blind på vilken städfirma som erbjuder det billigaste priset. Kontrollera också så att allt du förväntar dig ska ingå i tjänsten faktiskt ingår.  

  • Hos oss får du skräddarsydda offerter från olika städföretag i Malmö
  • Det hjälper dig att hitta stadens bästa städfirma utifrån dina behov och önskemål
  • Välj ut den städoffert som bäst överensstämmer med dina kriterier

Att välja den bästa städfirman

När du ska boka en städning hemma och ska hitta den bästa städfirman i Malmö kan det vara bra att tänka på följande innan du tar ett beslut:

  • Är priset fast eller betalar du per timme?
  • Har städfirman själv med sig städmaterial eller ska du stå för det?
  • Är det en registrerad städfirma så att du kan få en faktura och därmed rutavdrag?

Städfirma Malmö omdöme

Det är viktigt att läsa tidigare omdömen eller recensioner för att komma fram till vilken som är den bästa städfirman i Malmö. Andra saker att kolla närmare på är hur nyckelöverlämningen ser ut, vad städfirmans försäkring täcker och om det finns några dolda avgifter (som ingår hos andra städfirmor). Helhetsbilden avgör vilken städfirma i Malmö du ska satsa på.

Skapa Offertförfrågan