Storstädning Stockholm

Letar du efter prisvärd och effektiv storstädning i Stockholm? Då har du kommit rätt. Jämför marknadens bästa städfirmor och få skräddarsydda offerter utifrån din bostad.

Storstädning i Stockholm – få skräddarsydda offerter

Hos oss hittar du garanterat ett städföretag som utför storstädning i Stockholm efter dina önskemål. Allt du behöver göra för att få en offert är att följa dessa enkla steg:

  • Välj den tjänst du önskar och fyll i dina kontaktuppgifter
  • Vi skickar din förfrågan till de bästa städfirmorna i ditt område
  • Du får tillbaka skräddarsydda offerter

Därför ska du anlita storstäd i Stockholm

Om du inte tycker att städning är det roligaste som finns här i livet så lönar det sig att anlita en städfirma som snabbt och enkelt storstädar i Stockholm. Du får mer tid över till dina nära och kära, och du kan lägga din energi på saker du tycker om att göra. Du får också ett rent och fräscht hem som du verkligen kan trivas i. Det finns alltså många fördelar med att anlita denna tjänst.

  • Du får mer tid & energi över
  • Du får ett rent och fräscht hem

Storstädning Stockholm pris

Priset för storstädning i Stockholm kan variera från bostad till bostad. Några önskar storstädning ner i minsta lilla detalj, medan andra önskar en mer övergripande städning av stora ytor. Prisspannet ligger ofta på 140–240 kr/h efter RUT-avdrag.

Priset beror ofta på:

  • Bostadens storlek
  • Vilka tjänster som ingår
  • Om det tillkommer tillägg för resetid
  • Om det är fast-, tim- eller kvadratmeterpris

Storstädning – vad ingår?

Städfirmor utgår från checklistor när de städar ditt hem. Om du har specifika önskemål brukar många städfirmor vara flexibla för att göra dig så nöjd som möjligt. Vad som ingår skiljer sig åt mellan företagen men de vanligaste delarna som ingår kan du läsa i vår generella checklista för storstädning.

Städgaranti storstädning

Städfirmor är i regel väldigt noggranna med att se till att hålla god kvalitet och nöjda kunder. När du bokar storstädning i Stockholm kan det vara bra att du ser över så att städfirman erbjuder städgaranti. Garantin innebär att du har rätt att få ett kompletterande städ om du inte är nöjd.

Det varierar mellan företagen hur lång tid efter att städet utförts som du har rätt att ta kontakt och begära ett kompletterande städ. Kolla därför alltid vad som gäller i ditt fall när du anlitar en städfirma.

Inför att städfirman kommer

För din skull rekommenderar vi att du ser till att det är undanplockat i hemmet innan din bokade storstädning. Vanligtvis ingår inte undanplockning i städfirmors checklistor vilket betyder att du riskerar att få ett dyrare pris i och med att tid behöver gå åt till att plocka undan för personalen som städar.

Få därför bästa resultat och inget överraskande pris genom att underlätta så gott du kan för städfirman.

Billig städning i Stockholm

RUT-avdrag

När du anlitar en städfirma att storstäda i ditt hem kan du få RUT-avdrag. Det betyder att du kan dra av 50 % av arbetskostnaden.

Kriterier

Städfirman måste vara ett registrerat företag och du måste få en faktura för att du ska kunna få RUT-avdrag.

Skapa Offertförfrågan