Storstädning Malmö

Letar du efter storstädning i Malmö? Då har du kommit rätt. Här kan du jämföra Malmös bästa och effektivaste städfirmor genom att ta del av skräddarsydda offerter-

Storstädning i Malmö – få skräddarsydda offerter

Hos oss hittar du städfirmor som utför storstädning efter dina önskemål. Följ bara dessa enkla steg för att få personliga offerter på storstädning i Malmö:

  • Välj den tjänst du önskar och fyll i dina kontaktuppgifter
  • Vi skickar din förfrågan till de bästa städfirmorna i Malmö
  • Du får skräddarsydda offerter i retur inom kort

Därför ska du anlita storstäd i Malmö

Storstädning är något för dig som har behov av lite extra hjälp till städningen och som uppskattar städning ner i minsta detalj. Genom att anlita en storstädning i Malmö får du tid och energi över till annat i livet som du vill prioritera mer än städning. Framförallt får du ett rent och fräscht hem som du verkligen kan trivas i. En storstädning är oftast heltäckande och omfattande, men du väljer själv precis hur du vill ha det.

  • Du får tid & energi över
  • Ett rent & fräscht hem

Storstädning Malmö pris

Priset för storstädning i Malmö kan variera en del. Varje uppdrag är unikt, då alla bostäder och önskemål är olika. Några städfirmor i Malmö erbjuder timpris, andra kvadratmeterpris och några har fast pris för hela bostaden. Oftast ligger priset på 140 –240 kr/h (efter RUT-avdrag).

Priset kan bero på:

  • Antal kvadratmeter
  • Vad som ingår i tjänsten
  • Om städfirman själv har med utrustning
  • Om det tillkommer resekostnader

Storstädning – vad ingår?

Städfirmor utgår från checklistor när de städar ditt hem. Om du har specifika önskemål brukar många städfirmor vara flexibla för att göra dig så nöjd som möjligt. Vad som ingår skiljer sig åt mellan företagen men de vanligaste delarna som ingår kan du läsa i vår generella checklista för storstädning.

Städgaranti storstädning

Städfirmor är i regel väldigt noggranna med att se till att hålla god kvalitet och nöjda kunder. När du bokar storstädning i Malmö kan det vara bra att du ser över så att städfirman erbjuder städgaranti. Garantin innebär att du har rätt att få ett kompletterande städ om du inte är nöjd.

Det varierar mellan företagen hur lång tid efter att städet utförts som du har rätt att ta kontakt och begära ett kompletterande städ. Kolla därför alltid vad som gäller i ditt fall när du anlitar en städfirma.

Inför att städfirman kommer

För din skull rekommenderar vi att du ser till att det är undanplockat i hemmet innan din bokade storstädning. Vanligtvis ingår inte undanplockning i städfirmors checklistor vilket betyder att du riskerar att få ett dyrare pris i och med att tid behöver gå åt till att plocka undan för personalen som städar.

Få därför bästa resultat och inget överraskande pris genom att underlätta så gott du kan för städfirman.

Billig storstädning i Malmö

RUT-avdrag

Storstädning ger dig möjlighet för att få RUT-avdrag. Genom RUT-avdrag kan du dra av 50% av arbetskostnaden.

Kriterier

Städfirman måste vara registrerad för att du ska kunna få RUT-avdrag. Dubbelkolla alltid detta innan du bokar.

Skapa Offertförfrågan