Hemstädning Stockholm

Letar du efter hemstädning i Stockholm? Då har du kommit rätt. Här kan du jämföra huvudstadens bästa städfirmor som erbjuder hemstäd. Ta del av skräddarsydda offerter redan idag.

Hemstäd Stockholm

Hos oss kan du få hjälp med att jämföra städfirmor som erbjuder hemstäd i Stockholm. Så här gör du för att få en offert:

  • Välj tjänsten hemstädning och fyll i dina kontaktuppgifter
  • Vi skickar vidare din förfrågan till Stockholms bästa städfirmor
  • Du får personligt anpassade offerter i retur

Hemstädning Stockholm pris

Priset för hemstädning i Stockholm är olika från städfirma till städfirma, och från bostad till bostad. Kostnaden är oftast mellan 140–240 SEK i timmen efter rutavdrag. Det är alltid bra att dubbelkolla vad som ingår i priset och om vissa saker kostar extra. Priset kan skilja sig beroende på din bostads storlek, hur ofta du önskar städning, om städmaterial ingår, om du har specifika önskemål samt om städfirman har en s.k. framkörningsavgift.

Att välja den bästa hemstädningen

Att hitta den bästa och billigaste hemstädningen i Stockholm är inte så svårt som det kanske låter. Det handlar om att använda sunt förnuft och jämföra olika erbjudanden. Tänk på följande saker innan du bokar:

  • Har städfirman någon försäkring som täcker olyckor?
  • Har städfirman fått bra omdömen?
  • Är det tydligt vad som ingår i priset?
  • Hur fungerar nyckelöverlämningen?

Billig hemstädning med RUT-avdrag

RUT-avdrag

Det är möjligt att få rutavdrag med 50% av arbetskostnaden för hemstädning. Därmed kan du boka ett riktigt billigt hemstäd.

Krav

För att få RUT-avdrag gäller det att städfirman du anlitar är registrerad. Dubbelkolla alltid detta innan du bestämmer dig.

Omdömen

När du har mottagit offerter på hemstädning i Stockholm kan det vara svårt att veta vilket företag du vill gå vidare med. Det är lätt hänt att stirra sig blind på det företag som erbjuder billig fönsterputs men ett bra tips är att kolla på omdömen innan du bestämmer dig. Det kan du använda som en vägledning när du ska välja fönsterputsföretag tack vare att tidigare kunder har lämnat betyg och kanske även skrivit en kommentar om vad de tyckte om utförandet av tjänsten.

Ha i åtanke att du inte kan lita på innehållet i omdömena helt och hållet eftersom att det kan finnas personer som medvetet lämnar omdömen obefogat.

Skapa Offertförfrågan