Fönsterputs Stockholm

Att tvätta fönsterna på egen hand är tidskrävande och inte helt lätt, så varför inte ta hjälp av städfirmor som är experter på fönsterputs i Stockholm? Ta del av av skräddarsydda offerter.

Fönsterputsning i Stockholm – Få skräddarsydda offerter

Konkurrensen är hård när det kommer till fönsterputsning i Stockholm och det finns en mängd duktiga fönsterputsare i staden. Om du anlitar fönstertvätt kommer det gå snabbt att få fönsterna skinande rena och resultatet blir bättre än att göra det på egen hand. Så här gör du för att få en offert:

 • Välj tjänsten du vill anlita och fyll i dina kontaktuppgifter
 • Din förfrågan skickas till städfirmor som är experter på fönsterputsning
 • Du får skräddarsydda offerter i retur

Fönsterputs Stockholm – Pris

Priset på att tvätta fönster i Stockholm varierar från fönsterputsare till fönsterputsare. Några fönsterputsare i Stockholm erbjuder fast pris. medan andra tar betalt per timme. Priset kan bero på antal fönster, antal glas, fönsternas storlek, om det finns en inglasning eller inte och om fönsterputsning ska ske båda in- och utvändigt. Priserna efter rutavdrag ser vanligtvis ut enligt nedan:

 • Fönsterputs i lägenhet = från 300 SEK
 • Fönsterputs i radhus/hus = från 400 SEK
 • Fönsterputs i villa med flera våningar = från 500 SEK

Bästa firman

Läs omdömen online

Det finns många som utför bra fönstertvätt i Stockholm och de allra flesta har ett gott rykte. Dock kan det vara bra att läsa omdömen online för att få en bild av företaget om du inte har bekantat dig med företaget sedan tidigare.

Hör med bekanta

Hör runt med bekanta eller kollegor på jobbet om de har tips på bra fönsterputsare i Stockholm – det kan kännas tryggt att veta att en närstående anlitat städfirman och är nöjd med deras arbete.

Fönsterputs i Stockholm – Billigt & pålitligt

Det finns stora möjligheter att hitta billig fönsterputs i Stockholm. När du ska hitta fönsterputsare är det dock viktigt att inte bara kolla på priset. Titta även närmare på:

 • Vad ingår i priset?
 • Vad är helhetsbilden av företaget?
 • Har företaget fått bra omdömen online?
 • Har du bekanta som anlitat företaget och varit nöjda?
 • Tillkommer det extrakostnader som du inte har räknat med?

Omdömen

När du har mottagit offerter på fönstertvätt i Stockholm kan det vara svårt att veta vilket företag du vill gå vidare med. Det är lätt hänt att stirra sig blind på det företag som erbjuder billig fönsterputs men ett bra tips är att kolla på omdömen innan du bestämmer dig. Det kan du använda som en vägledning när du ska välja fönsterputsföretag tack vare att tidigare kunder har lämnat betyg och kanske även skrivit en kommentar om vad de tyckte om utförandet av tjänsten.

Ha i åtanke att du inte kan lita på innehållet i omdömena helt och hållet eftersom att det kan finnas personer som medvetet lämnar omdömen obefogat.

Fönsterputsare i Stockholm

Utifrån

Utifrån ser bostaden plötsligt betydligt fräschare ut när den precis har fått en fönstertvätt. Helhetsintrycket påverkas till det bättre.

Inifrån

Inifrån blir det ljusare och det ger ett väldigt rent och behagligt intryck när fönsterna är nytvättade. Nu får solens strålar gärna visa sig!

Skapa Offertförfrågan