Flyttstädning Västerås

Få skräddarsydda offerter på flyttstädning i Västerås. Tjänsten är kostnadsfri.

Flyttstäd Västerås

Många firmor som erbjuder flyttstäd i Västerås är professionella och väntar på fler uppdrag. Följ den här processen och jämför offerter:

 • Välj den tjänst du är intresserad av och fyll i dina kontaktuppgifter
 • Vi skickar vidare din förfrågan till de bästa städfirmorna
 • Du får inom kort flera skräddarsydda offerter att ta ställning till

En bra tumregel brukar vara att allt som är innanför din bostad ingår i en flyttstädning. Jämför offerter och kontrollera vad som ingår i priset då det kan variera mellan städföretagen.

Vad kostar det?

I Västerås kan du hitta flyttstädning till riktigt bra priser, men priset beror naturligtvis på vad det är för företag du väljer, hur de arbetar och hur din bostad ser ut. Många tror att priset endast är baserat på bostadens storlek, men så är inte fallet. Många städfirmor sätter pris efter hur många timmar de befinner sig på plats eller beroende på bostadens smutsnivå. För en bostad på ca 90 kvadratmeter ligger priserna på ca 2450 kronor efter RUT-avdrag.

 • 90 kvm kostar ca 2450 kr efter RUT-avdrag.

Den bästa flyttstädningen

Vill du vara säker på att du anlitar den bästa städfirman i Västerås finns det några saker som du bör säkerställa innan du går vidare och accepterar en offert. Västerås erbjuder idag ett flertal riktigt bra, trevliga och professionella städfirmor som du kan använda dig av, men det är inte alla som erbjuder samma höga standard. Välj en städfirma som:

 • Gör det möjligt för dig att använda RUT-avdraget
 • Som säkerställer att all personal är utbildad inom städning och kemikalier
 • Som arbetar på ett ergonomiskt sätt och med miljö i fokus
 • Där både försäkringar och nöjd kund garanti är ett faktum
 • Som erbjuder fasta priser

Flyttstädning med garanti

När du har använt dig av en flyttstädning med garanti i Västerås kan du slappna av även om städningen inte blev bra. Garantin innebär att städfirman kommer tillbaka och städar rent det som inte blev bra.

Städfirmors avtal ser olika ut och det gäller även vid garantin. Du ska ha möjlighet att kontrollera städningen och om du är missnöjd har du oftast 2-5 dagar på dig att ta kontakt och meddela dem att du vill att de kommer tillbaka. Kolla hur många dagar du har på dig i avtalet.

Om du är missnöjd gäller garantin vid ett tillfälle vilket betyder att städfirman kompletterar städningen en gång. Om det fortfarande inte blivit ett bra resultat brukar städfirmor kunna erbjuda rabatterat pris eller ett presentkort.

 • Missnöjd med flyttstädningen? Kontakta städfirman vanligen 2-5 dagar efter utfört städ så kommer personalen tillbaka och städar rent.

Recensioner

När du ska beställa flyttstädning i Västerås är det ett måste att ta in flera offerter från olika städfirmor. Det är något som du alltid bör göra när du ska anlita ett företag för en tjänst, oavsett om det handlar om flytthjälp, flyttstädning, catering eller något annat.

När du har fått ett flertal offerter kan du därefter titta på omdömen från tidigare kunder, eftersom en offert kan se mycket bra ut på ytan. Det viktigaste är att företaget fungerar och att du får en städning som är bra utförd.

 • Jämför omdömen innan du väljer flyttstäd
 • Lämna själv en recension för att hjälpa andra!

Billigt pris

Billig flyttstädning är bra flyttstädning sägs det, men detta är något som  inte stämmer helt och hållet. Ett företag kan erbjuda mycket låga priser, men om arbetet blir slarvigt utfört kommer du ändå att behöva anlita en ny städfirma, få en omstädning eller behöva ta hand om problemet själv.

Titta därför på mer än bara kostnaderna och se vad andra kunder säger om företaget. Med en opartisk recensionssajt blir det tydligare hur företaget arbetar och du får en mer korrekt bild av verksamheten.

Skapa Offertförfrågan