Flyttstäd Uppsala

Om du bor i Uppsala och behöver anlita en städfirma för flyttstäd har du kommit rätt. Få skräddarsydda offerter utifrån din bostad redan idag.

Flyttstädning Uppsala

Flera städfirmor har samarbeten med oss och tar gärna på sig uppdrag att utföra ditt flyttstäd i Uppsala. Få en anpassad offert utifrån dina önskemål:

 • Välj den tjänst du är intresserad av och fyll i dina kontaktuppgifter
 • Vi skickar vidare din förfrågan till de bästa städfirmorna
 • Du får inom kort flera skräddarsydda offerter att ta ställning till

I stora drag kan du tänka att allt innanför din bostad ingår i en flyttstädning. Det kan vara lite olika från städfirma till städfirma vad som ingår i priset och vad du behöver betala extra för.

Vad kostar det?

Det finns flera faktorer som påverkar hur mycket din flyttstädning i Uppsala kommer att kosta dig. Bland annat sätts priset utifrån hur stor bostad det är som ska städas, men också den aktuella smutsnivån har en stor betydelse såväl som valet av städfirma.

Priset för en flyttstädning på ca 80 kvadratmeter ligger i snitt på 2800 kronor efter RUT-avdraget. Innan du väljer vilken städfirma du ska använda dig av är det rekommenderat att du tar in offerter från flera olika företag.

 • 80 kvm kostar ca 2800 kr efter RUT-avdrag

Bästa flyttstäd Uppsala

Det finns mängder med bra och professionella städfirmor i Uppsala som du kan använda dig av när du ska flytta från en bostad till en annan. Uppsala är en större stad där hemstädning såväl som andra städtjänster är mycket uppskattade och det gör utbudet av firmor betydligt större.

Vill du hitta den bästa städfirman för flyttstäd rekommenderar vi att du väljer ett företag som kan leva upp till nedanstående punkter.

 • Snabb och smidig överlämning av nycklar
 • Nöjd kund-garanti som säkerställer ett bra resultat
 • Effektiv städning och utbildad personal
 • Kollektivavtal och schyssta arbetsvillkor för personalen
 • Fokus på miljövänliga rengöringsprodukter

Flyttstädning med garanti

Om du har bokat en flyttstädning med garanti i Uppsala och du är missnöjd med städet kan du känna dig trygg. Garantin innebär att om du som kund inte är nöjd så kommer städfirman tillbaka och kompletterar städningen. Antingen är det du som påpekar missnöjet till städfirman eller de som flyttar in i boendet.

Städfirmor har lite olika regler kring hur lång tid efter att flyttstädningen utförts som du har rätt att få ett kompletterande städ. Det är vanligen 2-5 dagar men kolla vad som står i avtalet.

Det sker ibland missförstånd kring detta. En del kunder tror att städfirman kommer tillbaka flera gånger om kunden inte är nöjd. Det är inte riktigt så, utan det vanliga är istället att städfirman kommer tillbaka vid ett tillfälle och om kunden är fortsatt missnöjd brukar rabatterat pris eller presentkort erbjudas.

 • Ta kontakt med städfirman om du är missnöjd med flyttstädningen. Vanligen inom 2-5 dagar.

Recensioner

Att ta in offerter från flera olika städfirmor är ett smart sätt för dig att se vilket företag som är billigast och hur du kan få ut så mycket av dina pengar som möjligt.

När du har beställt flera offerter från olika företag är det rekommenderat att du använder internet för att titta på recensioner och omdöme.

Via en offert kan alla företag se mycket seriösa och professionella ut, men tidigare kunder kan tala om annat. Välj en opartisk recensionssajt och titta inte på städfirmans egna hemsida.

 • Jämför omdömen innan du väljer flyttstäd
 • Lämna själv en recension för att hjälpa andra!

Billigt pris

Det kan kännas lockande att välja en städfirma med ett så lågt pris som möjligt, men sanningen är att priset inte är det enda som har betydelse. Du kan anlita en städfirma riktigt billigt, men får du ett resultat du inte är nöjd med kommer du att bli missnöjd ändå.

Visst ska du ha priset i åtanke men kom ihåg att även titta på offerter, recensioner och omdömen från tidigare kunder. Det ger dig en tydligare och mer korrekt bild av företaget.

Skapa Offertförfrågan