Flyttstädning Umeå

Bor du i Umeå och behöver hitta en bra städfirma som utför flyttstädning? Då har du kommit rätt. Få skräddarsydda offerter redan idag.

Flyttstäd Umeå

Det är enkelt att boka ett flyttstäd i Umeå. Få offerter från flera städfirmor och jämför dem:

 • Välj den tjänst du är intresserad av och fyll i dina kontaktuppgifter
 • Vi skickar vidare din förfrågan till de bästa städfirmorna
 • Du får inom kort flera skräddarsydda offerter att ta ställning till

Vanligtvis kan du räkna med att allt som har med bostadens innandöme att göra ingår i en flyttstädning. Ibland kan det skilja mellan städföretagen vad som ingår i tjänsten och vad du behöver betala extra för.

Kostnad

Är du i behov av en flyttstädning i Umeå vill du säkerligen veta hur mycket arbetet kommer att kosta dig. Eftersom det finns flera faktorer som påverkar priset kan det vara svårt att säga exakt hur mycket du får betala. Det vanligaste är att flyttfirmor sätter pris per kvadratmeter, men det finns också de som prissätter utifrån hur många timmar som personalen befinner sig på plats. Det generella priset för en flyttstädning i Umeå ligger idag på 28-36 kr per m2 efter RUT-avdraget.

 • 28-36 kr/m2 efter RUT-avdrag.

Bra flyttstäd Umeå

Att hitta ett bra och seriöst städföretag som erbjuder flyttstädning i Umeå är inte speciellt svårt, eftersom det finns många olika alternativ att välja mellan. Det som är viktigt att tänka på när du ska välja flyttfirma är att du väljer någon som är noggrann, professionell och som har fått bra omdömen och recensioner. Satsa gärna på en städfirma som erbjuder följande:

 • Utbildad och professionell personal med kunskap om rengöringsmedel
 • Företag som fokuserar på miljövänliga produkter och återvinning
 • Kollektivavtal eller schyssta arbetsvillkor för personal
 • Möjlighet för dig att använda dig av RUT-avdrag för lägre kostnader
 • Tydliga offerter och ett fast pris

Flyttstädning med garanti

Om du har bokat en flyttstädning med garanti i Umeå och du är missnöjd med städet behöver du inte vara orolig. Garantin innebär att om du som kund inte är nöjd så kommer städfirman tillbaka och kompletterar städningen.

Beroende på vilken städfirma du anlitar kan det variera i hur lång tid efter städningen du har rätt att få ett kompletterande städ. Ofta behöver du meddela städfirman att du inte är nöjd inom 2-5 dagar.

Det sker ibland missförstånd kring detta. En del kunder tror att städfirman kommer tillbaka flera gånger om kunden inte är nöjd. Det vanliga är istället att städfirman kompletterar städningen en gång och om kunden fortfarande inte är nöjd brukar rabatterat pris eller presentkort erbjudas.

 • Du har rätt till en kompletterande städning om du meddelar städfirman. Oftast inom 2-5 dagar efter att städningen utförts.

Recensioner

Omdömen och recensioner kan säga väldigt mycket om ett företag, men det är viktigt att du tittar på omdömen från en opartisk hemsida och inte från företagets egna.

Ett företag kommer endast att visa upp de positiva recensioner som de har fått och gömmer gärna undan de som är lite sämre.

Med en opartisk omdömessajt kan du få en mer ärlig och rättvis bild av det städföretag i Umeå som du planerar att använda dig av och slipper således besvikelser längre fram.

 • Jämför omdömen innan du väljer flyttstäd
 • Lämna själv en recension för att hjälpa andra!

Student

Är du student och vill boka en flyttstädning kan du i många fall få lägre pris. Detta är något som du bör ha i åtanke i samband med att du skickar in offertförfrågningar.

Vissa städfirmor är inte tydliga med de rabatter och erbjudanden som de har och därför kan det vara värt att fråga en extragång.

Studentrabatten kommer du att kunna kombinera med RUT-avdraget, för att på så sätt sänka dina kostnader ännu mer. Du måste dock kunna uppvisa att du faktiskt är studerande och att du uppfyller kraven.

Billigt pris

I Umeå hittar du många seriösa städfirmor som mer än gärna hjälper dig att städa ur din bostad vid en flytt, men kom ihåg att de billigaste företagen inte alltid är de bästa.

Ett vanligt misstag är att man stirrar sig blind på priset och på så vis missar annat som är precis lika viktigt (om inte viktigare). Innan du går vidare med en offert på grund av ett lågt pris är det viktigt att du tittar på hur recensionerna från tidigare kunder ser ut.

Skapa Offertförfrågan