Flyttstädning Stockholm

Bor du i Stockholm och behöver hjälp med flyttstädning? Då har du kommit rätt. Få skräddarsydda offerter utifrån din bostad redan idag.

Flyttstäd Stockholm

Flera städfirmor står redo att utföra ditt flyttstäd i Stockholm. Så här gör du för att få en skräddarsydd offert:

 • Välj den tjänst du är intresserad av och fyll i dina kontaktuppgifter
 • Vi skickar vidare din förfrågan till de bästa städfirmorna
 • Du får inom kort flera skräddarsydda offerter att ta ställning till

En bra tumregel är att allt som har med bostadens innandöme att göra ingår i en flyttstädning. Det vara lite olika från städfirma till städfirma vad som ingår i priset och vad som kostar extra.

Flyttstäd Stockholm pris

Priserna på flyttstädning kan variera beroende på bostadstyp, storlek och läge. Några städfirmor har fasta priser, medan andra tar betalt per timma. Ofta ligger priset för flyttstädning i Stockholm på runt 140–240 kr/h efter rutavdrag.  Betalar du per kvadratmeter är en riktlinje ett pris runt 40–80 SEK/m2 efter rutavdrag. År 2022 är det genomsnittliga priset för flyttstädning i Stockholm efter rutavdrag enligt följande:

 • Runt 1 200 SEK för enrumslägenhet efter RUT
 • Runt 1 500 SEK för tvårumslägenhet efter RUT
 • Runt 2 200 SEK för trerumslägenhet efter RUT

Bra flyttstäd – tänk på det här

I Stockholm finns det olika städfirmor som erbjuder flyttstädning. Den bästa flyttstädningen enligt oss är:

 • När det är tydlig kommunikation med städfirman
 • När det avtalas ett fast pris
 • När tiderna hålls
 • När nyckelöverlämningen är flexibel
 • När flyttstädningen är både noggrann och effektiv

Flyttstädning med garanti

Om du har bokat en flyttstädning med garanti i Stockholm och du är missnöjd med städet behöver du inte vara orolig. Garantin innebär att om du som kund inte är nöjd så kommer städfirman tillbaka och kompletterar städningen. Beroende på vilken städfirma du anlitar kan det variera i hur lång tid efter städningen du har rätt att få ett kompletterande städ. Ofta behöver du meddela städfirman att du inte är nöjd inom 2-5 dagar.
Det sker ibland missförstånd kring detta. En del kunder tror att städfirman kommer tillbaka flera gånger om kunden inte är nöjd. Det vanliga är istället att städfirman kompletterar städningen en gång och om kunden fortfarande inte är nöjd brukar rabatterat pris eller presentkort erbjudas.

 • Meddela städfirman om du är missnöjd med flyttstädningen – vanligen inom 2-5 dagar

Omdöme

När du har mottagit offerter på flyttstäd i Stockholm kan det vara svårt att veta vilket företag du vill gå vidare med. Det är lätt hänt att stirra sig blind på det företag som erbjuder billig flyttstäd men ett bra tips är att kolla på omdömen innan du bestämmer dig. Det kan du använda som en vägledning när du ska välja städfirma tack vare att tidigare kunder har lämnat betyg och kanske även skrivit en kommentar om vad de tyckte om utförandet av tjänsten. Ha i åtanke att du inte kan lita på innehållet i omdömena helt och hållet eftersom att det kan finnas personer som medvetet lämnar omdömen obefogat.

 • Jämför omdömen innan du väljer flyttstäd
 • Lämna själv ett omdöme för att hjälpa andra!

Billigt pris

Det finns fina möjligheter till billig flyttstädning i Stockholm. Konkurrensen är hård på marknaden, men kom ihåg att priset inte är det enda som är värt att kolla närmare på. Försök att få en helhetsbild över städfirman. Kanske finns det recensioner och omdömen på nätet du kan ta del av innan du bestämmer dig? Du kan också höra runt med vänner och bekanta, för att ta reda på vilket städbolag de använde vid sin senaste flytt och se om det var nöjda.

Skapa Offertförfrågan