Flyttstädning Örebro

Få skräddarsydda offerter på flyttstädning i Örebro helt kostnadsfritt.

Flyttstäd Örebro

Det finns många företag i Örebro som utför flyttstädning. Jämför offerter genom att följa processen här nedan:

 • Välj den tjänst du är intresserad av och fyll i dina kontaktuppgifter
 • Vi skickar vidare din förfrågan till de bästa städfirmorna
 • Du får inom kort flera skräddarsydda offerter att ta ställning till

Allt som har med bostadens innandöme att göra ingår oftast i en flyttstädning. Vad som ingår i priset kan variera mellan städfirmor.

Kostnad

När du ska flytta från en bostad till en annan kan det vara skönt att ta hjälp av en seriös och noggrann städfirma som kan hjälpa dig med flyttstädningen i Örebro. Att flyttstäda själv är ett riktigt hästjobb som oftast tar mycket längre tid än du först räknat med. Priset för en flyttstädning i Örebro varierar beroende på boyta som ska städas, om du kan använda RUT-avdrag eller inte, samt hur smutsig bostaden är och hur länge personalen behöver vara på plats. Räkna med en kostnad på 2550 kr efter RUT för en bostad på 80-89 kvadratmeter.

 • 80-89 kvm kostar ca 2550 kr efter RUT-avdrag.

Bästa flyttstäd Örebro

Det finns mängder med riktigt bra och populära städfirmor i Örebro som du kan använda dig av när du vill ha hjälp med städningen. Många städfirmor erbjuder mer än att bara ta hand om din bostad och göra den ren och skinande.

De kan t.ex. hjälpa dig att forsla bort saker till återvinningen eller magasinera dina saker. Det beror naturligtvis på vad det är för städfirma du använder dig av och om tjänsterna erbjuds. Här nedan listar vi några saker som en riktigt bra städfirma ska kunna erbjuda dig.

 • Är professionell och enkel att ha kontakt med
 • Erbjuder snabba och effektiva städningar
 • Har utbildad personal med schyssta arbetsvillkor
 • Är registrerade för F-skatt för RUT-avdraget
 • Kan ta med eget material ut till din bostad

Flyttstädning med garanti

Har du bokat en flyttstädning med garanti i Örebro? Om du inte är nöjd med städningen kan du ta det lugnt. Garantin innebär att om du som kund inte är nöjd så kommer städfirman tillbaka och kompletterar städningen.

Beroende på vilken städfirma du anlitar kan det se olika ut i avtalen gällande hur lång tid du har rätt att begära ett kompletterande städ. Oftast är det mellan 2-5 dagar.

Det kan vara bra att veta att städfirmor sällan kommer tillbaka flera gånger om du är missnöjd vid upprepade tillfällen. Vanligtvis kommer personalen tillbaka en gång och om du ändå inte anser att städningen är komplett kan du få rabatterat pris eller få ett presentkort.

 • Ta kontakt med städfirman om du är missnöjd, vanligen inom 2-5 dagar, så har du rätt till ett kompletterande städ.

Recensioner

Att ta in en offert från städfirman är bra, men att ta in flera offerter från olika företag är betydligt bättre. På så sätt kan du enkelt jämföra för att se vart du får det billigaste priset, samtidigt som du har möjlighet att se eventuella andra avgifter, vad som ingår i städningen och vad du som kund får ut av dina pengar.

När du har beställt in flera offerter bör du dock vänta lite innan du tar ditt beslut och titta på omdömen och recensioner från tidigare kunder. Det ger dig en snabb uppfattning om hur företaget arbetar.

 • Jämför omdömen innan du väljer flyttstäd
 • Lämna själv en recension för att hjälpa andra!

Tips

Det finns flera saker som är viktiga att tänka på när du ska boka flyttstädning i Örebro. Här nedan listar vi därför några riktigt värdefulla tips som du kan använda dig av.

 • Om din bostad är tom när personalen kommer blir städningen bättre och du får ett finare resultat.
 • Kontrollera alltid i förväg att företaget är registrerade för F-skatt för att slippa merkostnader och kunna använda RUT-avdraget.
 • Välj en städfirma som är enkel att kommunicera med och som erbjuder besiktningar tillsammans med dig som kund.
 • Var noga med att informera om känsliga material i din bostad som kan skadas av starka rengöringsmedel.

Billigt pris

Är du på jakt efter den bästa städfirman i Örebro som kan erbjuda dig den bästa flyttstädning finns det fler faktorer än priset som du bör ha i åtanke. Priset är visserligen en avgörande faktor för många, men om städningen inte blir som du tänkt dig har priset ingen större betydelse.

Ibland kan det vara bra att betala lite mer för att vara säker på att arbetet blir korrekt utfört. Se därför till att du inte stirrar dig blind på kostnaderna utan att du tittar på recensioner och omdöme innan du bestämmer dig.

Skapa Offertförfrågan