Flyttstädning Linköping

Jämför offerter på flyttstädning i Linköping från flera städfirmor redan idag. Få skräddarsydda offerter kostnadsfritt.

Flyttstäd Linköping

Det finns många städfirmor i Linköping som utför flyttstädning. Få offerter från flera firmor enligt instruktionerna nedan och jämför dem sedan:

 • Välj den tjänst du är intresserad av och fyll i dina kontaktuppgifter
 • Vi skickar vidare din förfrågan till de bästa städfirmorna
 • Du får inom kort flera skräddarsydda offerter att ta ställning till

Vad som ingår i ett flyttstäd är inte helt självklart, men en tumregel är att allra oftast ingår allt i din bostad. Det kan vara lite olika från städfirma till städfirma vad som ingår i priset och vad som kostar extra.

Pris

Söker du efter priset på en flyttstädning i Linköping kan vi meddela att det varierar ganska kraftigt. I Linköping är det förvisso billigare än i städer som t.ex. Stockholm och Göteborg, men kostnaderna ligger ändå runt 2550 kronor efter RUT-avdrag för en lägenhet på ca 85 kvadratmeter. Faktorer som påverkar priset är bland annat hur stor bostad du har, om det är några biytor som ska städas och om du vill ha hjälp med bortforsling eller återvinning på samma gång. Det bästa är alltid att efterfråga offerter från flera olika företag.

 • 85 kvm kostar ca 2550 kr efter RUT-avdrag

Bästa flyttstäd Linköping

Bor du i Linköping och vill ha hjälp med din flyttstädning kan du välja och vraka mellan flera bra och seriösa städföretag. Linköping är ändå en relativt stor stad där det finns många städfirmor som du kan använda dig av.

Det som är viktigt att tänka på är att du väljer en firma som verkligen är professionell och som har kunskap inom städningens alla moment, men som också kan erbjuda dig RUT-avdrag för lägre kostnader.

 • Smidig överlämning av nycklar och sekretess
 • Professionell personal med kunskap inom känsliga material
 • F-skatt och försäkringar, samt nöjd kundgaranti
 • Enkel, snabb och lätt kommunikation med företaget
 • Möjlighet att ta med eget städmaterial från företaget

Flyttstädning med garanti

En flyttstädning med garanti i Linköping är en trygghet för dig om resultatet inte blev som förväntat. Garantin innebär att om du som kund inte är nöjd med flyttstädningen så kommer städfirman tillbaka och kompletterar det som inte blev bra. Ibland är det du som tar kontakt med städfirman och meddelar att de behöver komma tillbaka och ibland är det de nyinflyttade.

Garantin gäller inte för evigt. Kolla upp med städfirman hur lång tid du har på dig att kontrollera städningen och eventuellt meddela att de behöver komma tillbaka. Det brukar vanligtvis stå i avtalet, men oftast har du omkring 2-5 dagar på dig.

Ett missförstånd som ibland uppstår är huruvida städfirman återkommer vid upprepade tillfällen tills kunden är nöjd eller bara vid ett tillfälle. Faktum är att städfirmornas garantier innebär att de kompletterar städningen en gång och vid eventuellt fortsatt missnöje med städet kan du ibland få rabatterat pris eller ett presentkort.

 • Oftast behöver du kontakta städfirman inom 2-5 dagar efter att de utfört tjänsten för att ha rätt till ett kompletterande städ.

Recensioner

Omdömen och recensioner kan säga väldigt mycket om ett företag, men det är viktigt att du tittar på omdömen från en opartisk hemsida och inte från företagets egna.

Ett företag kommer endast att visa upp de positiva recensioner som de har fått och gömmer gärna undan de som är lite sämre.

Med en opartisk omdömessajt kan du få en mer ärlig och rättvis bild av det städföretag i Uppsala som du planerar att använda dig av och slipper således besvikelser längre fram.

 • Jämför omdömen innan du väljer flyttstäd
 • Lämna själv en recension för att hjälpa andra!

Student

Som student har du i många fall möjlighet att ta del av bättre erbjudanden och rabatterade priser, något som i sin tur sänker dina kostnader. Många städfirmor är mycket tydliga med sina erbjudanden och kampanjer, medan andra är mer luddiga.

Är du osäker på vad som gäller för studenter kan du höra av dig till städfirman för att se om det finns någon studentrabatt som du kan använda dig av.

Du kan också kolla via Studentkortet för att se om det finns något erbjudande i ditt område.

Billigt pris

Visst är det viktigt att ha priset i åtanke, men priset är faktiskt inte allt. Även om du väljer ett företag som får dig att spara pengar i plånboken kan det leda till att du blir missnöjd och städningen behöver göras om.

Har du hittat en städfirma i Linköping med ett riktigt bra pris rekommenderar vi att du först tittar på omdömen och recensioner för att säkerställa att företaget är pålitligt och seriöst. Det kan du göra via en opartisk recensionssajt.

Skapa Offertförfrågan