Flyttstädning Jönköping

Bor du i Jönköping och letar efter en bra städfirma som erbjuder flyttstädning? Då har du kommit rätt. Få skräddarsydda offerter redan idag!

Flyttstäd Jönköping

Att boka flyttstäd i Jönköping är enkelt. Här kan du smidigt få offerter från flera olika städfirmor:

 • Välj den tjänst du är intresserad av och fyll i dina kontaktuppgifter
 • Vi skickar vidare din förfrågan till de bästa städfirmorna
 • Du får inom kort flera skräddarsydda offerter att ta ställning till

Vanligtvis ingår städning av allt i din bostad vid ett flyttstäd. Det kan vara lite olika från städfirma till städfirma vad som ingår i priset och vad som kostar extra.

Hur mycket kostar det?

Idag är det många som väljer att flytta både till och från Jönköping. Jönköping är en fantastiskt fin stad som erbjuder många möjligheter till arbete, natur och friluftsliv, storstad och shopping och aktiviteter för både vuxna och barn.

Ska du flytta i Jönköping och är i behov av flyttstädning kan du anlita ett seriöst städföretag i området. Här ligger priserna på flyttstädning i samma nivå som på många andra platser i Sverige, t.ex. i Linköping. Du kan enkelt få en komplett flyttstädning för en bostad på 80-89 kvadratmeter för ca 2550 kronor efter RUT.

 • 80-89 kvm kostar ca 2550 kr efter RUT-avdrag.

Det bästa flyttstädet

När du anlitar en städfirma i Jönköping vill du naturligtvis att det ska gå så smidigt som möjligt från början till slut. Hela vitsen med att anlita ett städföretag är att få vardagen att gå smidigare och slippa tänka på de jobbigaste och tråkigaste delarna med att flytta.

Se därför till att du väljer en städfirma som verkligen kan leverera och som erbjuder professionell och utbildad personal.

 • F-skatt och försäkringar för personal och kund
 • Trygga och detaljerade offerter med ett fast pris
 • Enkel överlämning av nycklar
 • Städmaterial som ingår i kostnaderna
 • Besiktning tillsammans med kund efter avslutad städning

Flyttstädning med garanti

Om du har bokat en flyttstädning med garanti i Jönköping kan du slappna av även om du märker att det inte blev rent överallt. Garantin innebär att om du som kund inte är nöjd så kommer städfirman tillbaka och kompletterar städningen.

Din rätt till ett kompletterande städ gäller oftast i 2-5 dagar efter att städningen har utförts. Kolla vad som står i avtalet.

Vanligtvis brukar städfirmors garantier innebära att de gör kompletterande städ vid ett tillfälle. Om du fortfarande inte tycker att flyttstädningen är tillräckligt bra brukar ibland rabatterat pris eller ett presentkort erbjudas.

 • Meddela städfirman om du är missnöjd med flyttstädningen – vanligen inom 2-5 dagar

Recensioner

Med hjälp av recensioner och omdömen från tidigare kunder blir det mycket enklare för dig att få en korrekt bild av städfirman och hur de arbetar.

Idag kan du hitta ett flertal recensioner och referenser på företagens egna hemsida, men kom ihåg att dessa inte är de enda omdömen som finns.

Välj hellre en sajt som är opartisk, så att du får en komplett bild av hur företaget är och vilken service de kan erbjuda dig.

 • Jämför omdömen innan du väljer flyttstäd
 • Lämna själv en recension för att hjälpa andra!

Billigt pris

Är du en av många som letar efter så billig flyttstädning i Jönköping som möjligt? Då kan vi informera dig om att priset inte är allt. Vi vet att det kan vara väldigt lockande att komma undan med så låga kostnader som möjligt, men i jakten på det lägsta priset är det lätt att glömma bort andra viktiga faktorer.

Titta inte bara på hur mycket städningen kommer kosta dig, utan titta även på innehållet såväl som försäkringar, recensioner och omdömen från tidigare kunder.

Skapa Offertförfrågan